Ben je benieuwd naar de ideeën voor jouw woning en hoe dat eruit kan komen te zien, en vind je het zelf moeilijk om hier een voorstelling van te maken? Neem dan even contact met mij op.

Interieur ontwerp

Heb je je droomhuis al gekocht of ben je van plan dit te gaan doen? Maar kan je nog moeilijk door het oude interieur heen kijken? Dan heb ik de ultieme oplossing voor je. Met mijn 3D ontwerpen en interieur en kleuradvies, geef ik je een nieuw en realistisch beeld van een mogelijke nieuwe werkelijkheid.

Ik kijk graag samen met je naar de juiste indeling van je woning. Ik probeer ruimtes efficiënt voor je in te richten en probeer met een toffe uitstraling van het interieur je enthousiast te maken voor je nieuwe thuis.

Uiteraard bied ik een 3D presentatie ook aan bij de verkoop van je woning. Dit geeft weer een extra touch om de potentiële koper van jouw woning enthousiast te krijgen voor de koop. Het biedt vaak nieuwe inzichten.

Ook zin in een nieuw interieur?

Zullen we samen eens kijken wat jou wensen zijn in een woning en hoe je die kunt verwezenlijken? Benieuwd wat ik hierin voor jou kan betekenen? Laten we eens samen onder een kop koffie kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard is een eerste gesprek geheel vrijblijvend.

Diensten