Meer dan een makelaar Budel

WELKOM

Welkom bij Pasklaar Wonen, het makelaarskantoor waar je terecht kan voor verkoop, aankoop, verhuur, interieurontwerpen en bouwkundige begeleiding bij nieuwbouw of verbouwen van je woning in Budel.

Pasklaar wonen is een makelaarskantoor dat zich sinds 6 jaar vestigt in het karakteristieke Weert. Met ontzettend veel kennis en kunde op het gebied van woningen en dus ook van jouw woning pak ik, Wendy, iedere opdracht weer met beide handen aan!

VERKOOP

Zoek je een makelaar in Budel voor de verkoop van je woning? Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn bied ik drie pakketten aan die je kan aanvullen met alle gewenste extra’s.

Pakketten:

“PAS zelf toe” pakket: Is je passie, kunde en kennis van je eigen woning in grote maten aanwezig? Dan raad ik je aan om het ‘PAS zelf toe’ pakket te kiezen. Bij dit pakket kan je zelf ervaren hoe het is om je woning te verkopen. 

“Gedeelde PASsie” pakket: Uiteraard kunnen we de PASsie ook delen en kunnen we samen jouw woning verkopen met het ‘Gedeelde PASsie’ pakket. 

“PASklaar all-in” pakket: Of kies jij voor het ‘PASklaar all-in’ pakket waarbij ik jouw woning verkoop in Budel. Ik zal er dan voor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt.

Wil je graag meer informatie over de verkoop van jouw woning in Budel en ben je benieuwd naar de details van de pakketten klik dan hier of neem verblijvend contact met mij op.

AANKOOP

Buiten de begeleiding van de verkoop van jouw woning bied ik ook de mogelijkheid om je te begeleiden met mijn kennis en kunde bij de aankoop van je droomwoning in Budel. Klik dan hier om te zien wat ik voor jou kan betekenen. 

MEER DAN EEN MAKELAAR

De passie van Pasklaar wonen reikt zich nog verder dan enkel verkoop en aankoop. Pasklaar wonen biedt ook mogelijkheden omtrent verhuur, gratis waardbepalingen, interieur advies en bouwkundige begeleiding in Budel.

Laten we snel kennismaken. Ik kom graag bij je langs in het mooie Budel. Wil je mij en mijn makelaarskantoor alvast beter leren kennen? Klik dan hier voor meer informatie.