Drijvende kracht achter Pasklaar wonen is Wendy Pas uit Weert. Wendy volgde een bouwkundige opleiding en had al snel in de gaten dat ‘alles met huizen’ haar grote passie is. Met haar eerste bedrijf ‘Pas Advies & Styling’ werkte ze zowel voor particulieren als voor diverse makelaars en projectontwikkelaars. Inmiddels is ze ruim vijfentwintig jaar actief in het vak en begeleidt ze zowel bij aankopen als verkopen van woningen. Het idee voor realistische 3D-presentaties ontstond al vrij snel in de praktijk: “Een wat ouder huis stond enkele jaren te koop. Veel potentiële kopers hebben moeite om door een bestaande situatie heen te kijken. Door met een visualisatie juist de mogelijkheden te laten zien, raakten de mensen enorm enthousiast. Binnen twee maanden was het huis verkocht!

Hetzelfde doen we bijvoorbeeld bij nieuwbouw. Een witte kamer met een muurtje toont toch beduidend anders dan wanneer je hier al een mooi keukeneiland en een gezellige zithoek in presenteert. Er is vaak zoveel mogelijk, maar dat moet je wel (kunnen) laten ‘zien’.
Met Pasklaar wonen wil ik zowel kopers als verkopers een totaalconcept bieden. Vaak richten makelaars zich vooral op de verkopers, maar ik vind dat je juist de kopers enthousiast moet maken. Dan stijgt de verkoopkans vanzelf. Ook na een aankoop begeleiden we de mensen. Vaak willen ze behalve de mogelijkheden ook een kostenplaatje zien. Klanten kunnen een ‘pasklare’ offerte laten maken en indien gewenst begeleid ik ook de complete verbouwing of inrichting. Eigenlijk is er maar weinig wat we niet doen. Zo lang het maar met huizen te maken heeft. Want dat is en blijft mijn grote passie…