Welkom bij Pasklaar Wonen!

Mijn passie voor ‘wonen’ en het omgaan met mensen kwamen zo’n drie jaar geleden samen in mijn huidige bedrijf Pasklaar Wonen. Met mijn bouwkundige opleiding heb ik vele jaren gewerkt voor makelaars, projectontwikkelaars en particulieren. Met onder andere realistische 3D-presentaties kon ik een duidelijke meerwaarde bieden bij de verkoop van (nieuwbouw)woningen en projecten. Mijn visualisaties konden potentiële kopers vaak net over de streep trekken, doordat je veel meer mogelijkheden kon laten zien.
Het enige dat ik miste was het dagelijks contact met mensen. Daar kwam in 2015 verandering in…
Met Pasklaar Wonen begeleid ik mensen bij aankoop, verkoop en verhuur van diverse soorten woningen. Als persoonlijke makelaar help ik mensen bij beslissingen die soms een van de belangrijkste zijn in hun leven. Mijn bouwkundige achtergrond (nog steeds kan ik extra’s als interieurontwerp en visualisaties aanbieden) is hierbij handige bagage, maar het belangrijkste blijft de persoonlijke relatie met mijn opdrachtgevers.
Het klinkt als cliché, maar écht persoonlijk contact, nét dat stapje harder lopen om iets voor elkaar te krijgen en eerlijk advies; dat zijn de zaken waarin ik me wil onderscheiden.
Huizen en mensen, mijn grote passies…

Zullen wij ook eens kennismaken?

Wendy Pas
06-15499454
info@pasklaarwonen.nl
(altijd dezelfde dag reactie)