Review

“We hadden ons geen betere makelaar voor kunnen stellen. Zowel bij verkoop als bij aankoop heeft Wendy ons uitstekend geholpen! Wendy heeft niet alleen kennis van verkopen en kopen maar is daarnaast ook bouwtechnisch uitstekend onderlegd. Ze heeft ons voorzien van zeer handige tips en heeft ons veel zorgen uit handen genomen in een zeer hectische tijd. Bij vragen kregen we op heel korte termijn antwoord, vaak ook nog ’s avonds laat. Dat noemen wij passie hebben voor je vak, want het is een echte vakvrouw die naar je luistert en die je wensen uit laat komen! Ze maakt de naam Pasklaar Wonen daarom dus ook meer dan waar.”

Mw. Princen

Over Pasklaar Wonen

Welkom bij Pasklaar Wonen, het makelaarskantoor waar je terecht kan voor verkoop, aankoop, verhuur, interieurontwerpen en bouwkundige begeleiding bij nieuwbouw of verbouwen van je woning.

Pasklaar wonen is een regionaal makelaarskantoor dat zich sinds 6 jaar vestigt in het karakteristieke Weert. Met ontzettend veel kennis en kunde op het gebied van woningen en dus ook van jouw woning pak ik iedere opdracht weer met beide handen aan!

Waarom je voor Pasklaar Wonen moet kiezen? Pasklaar Wonen is een makelaarskantoor dat zich kenmerkt als: Energiek, klantgericht, eerlijk, servicegericht, deskundig en vooral heel menselijk.

Pasklaar Wonen biedt iedere service die je wenst die in het teken staat van jouw (droom)woning. Een uitdaging ga ik zeker niet uit de weg. Ik maak graag kennis met je om te kijken welke uitdaging wij samen aan kunnen gaan. Je bent van harte welkom in mijn nieuwe kantoor op de Boender.

Over Wendy

Mijn passie voor bouwen is begonnen toen ik als klein kindje bij mijn vader in de werkplaats stond. Het fascineerde mij hoe hij van kleine objecten de mooiste dingen kon maken. Ik heb dan ook veel van hem mogen leren.

Deze passie groeide toen ik de opleiding bouwkunde ging doen. Na veel ervaring opgedaan te hebben bij een bouwkundig adviesbureau in Eindhoven als zelfstandige besloot ik om mijn passie voor woningen nog verder uit te breiden en ben ik inmiddels 6 jaar actief als makelaar in de omgeving van Weert.

Wist je dat ik oorspronkelijk een echte Brabander ben? Maar sinds een ruime 10 jaar me mag benoemen als trotse Weertenaar. Je kan bij mij dag in dag uit terecht voor advies, een gezellig praatje of voor een goed gesprek met een kop koffie, of wijntje!

Mensen omschrijven mij ook wel als een sociaal dier, vakkundig, eerlijk en professioneel. Een goede klik is voor mij belangrijk in de samenwerking met elkaar. Ik sta altijd open om kennis te maken. Zie ik je snel?

Zullen we een keer kennis maken?

Heb jij ook een PASsie voor woningen? Of wil je graag je woning verkopen, een woning aankopen, of misschien wel wat veranderen aan je woning? Laten we onder een genot van een kopje koffie eens kennis maken en kijken of we een klik hebben.

Een goede relatie en gedeelde PASsie voor de woning gaat zorgen voor een fijne samenwerking. Ik kijk ernaar uit, jij ook?

Diensten