Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Referenties

Wat onze klanten van Pasklaar Wonen vinden...

Mevr. Seuren  |  koper van Mecklenburglaan Weert 
In deze overspannen woningmarkt, is het mij toch gelukt om een huisje te vinden. Bedankt Wendy van Pasklaar wonen voor de tijd, de aandacht en je menselijkheid. Jij bent echt een makelaar met een groot hart voor koper, verkoper en woning.

Mevr. Op Den Buijsch  |  verkoper van Mecklenburglaan Weert 
Bij onze aankoop én verkoop een top advies en super goede begeleiding gehad. Wendy Pas is een vrouw die er persoonlijk bij betrokken is, je aan alle kanten helpt, je bij staat en intensief contact houdt. Wendy Pas is méér dan alleen maar een makelaar, zij is een KLASSE makelaar!

Dhr. Wiezer  |  verkoper Abshove Weert 
Makelaar met persoonlijke warme touch. Goed in maken van impressies.

Mevr. Louwers  |  verkoper Populierenlaan 8 Vlodrop
Zeer klantgericht en met goed onderbouwd advies. De begeleiding gedurende het hele proces was super. Mede door Wendy’s bouwkundige achtergrond en expertise hebben wij het in het geheel als zeer prettig ervaren en raden wij Pasklaar Wonen zeker aan als makelaar.

Dhr. Dubelaar  |  verkoper Kringgreppel 26
Prima makelaar die doet wat je verwacht. persoonlijk contact, altijd bereikbaar en snel met antwoorden en acties.

Mevr. A. de Jong  |  koper van Jan van der Croonstraat 83
Er werd goed met ons meegedacht, overleg gepleegd waar nodig, betrokkenheid was groot.
Het hele traject is volledig naar wens verlopen.

Dhr. Verheggen  |  koper van Boshoverbeek 13
Vanuit ervaringen uit het verleden hebben we bewust gekozen om juist niet met een van de in Weert allom bekende grotere makelaarskantoren in zee te gaan.
Pasklaar Wonen heeft bewezen dat het wel degelijk écht anders kan in makelaarsland: op een beschaafde manier zaken doen.
Geen mooie praatjes en / of virtuele beloftes, maar luisteren naar wensen, meedenken en adviseren in het aan- en verkoop traject, helder communiceren, maar bovenal een grondige kennis van de markt waar een reële en efficiënte aan- en verkoop strategie op afgestemd wordt.
En dat alles tegen een concurrerend tarief, zeker met de huidige actie ‘ik ga gratis mee als aankoopmakelaar’.

Aan te raden: Jazeker!

Dhr. Schaffauer  |  verkoper van Klaroenstraat 54
Contact met Wendy Pass is aangenaam en zij is deskundig haar vriendelijke uitleg en deskundige benadering van de verkoop van onze woning heeft er toe geleid dat onze woning binnen twee dagen verkocht was.
Wendy kan ik iedereen aanbevelen!

Mevr. A. de Jong  |  verkoper van Van Schoonvorstlaan 2
Contacten verliepen uitstekend, er was veel begrip voor wensen en alle inzet om tot dit voortreffelijke resultaat te komen.

Dhr. Haanen  |  verkoper van Piet Heinstraat 20
Wendy is een hele goede makelaar die zoekt naar oplossingen. Ook kan je haar altijd bereiken als het nodig is, zelfs op een zondagavond. Ook een goede courtage rekent ze. Ik beveel deze makelaar iedereen aan.

Mevr. Els Koolen  |  verkoper van Antoniusstraat 30
Pasklaar Wonen inderdaad meer dan alleen een makelaar. Goede duidelijke communicatie en snelle actie.
Heeft ook oog en oor voor de menselijke kant. Bekijkt verkoop niet alleen zakelijk.
Zeer tevreden.

Dhr. van Tilborg  |  verkoper van Amalia van Solmsstraat 8
Wendy maakte een hele goede inschatting mbt de verkoop van ons huis: binnen twee weken is dit huis verkocht. En dat was ook zo!
Ze was steeds goed bereikbaar, had een goede kijk op de huizenmarkt. Ze is bouwtechnisch goed onderlegd.
Ze heeft ons ook een beetje geadviseerd bij de koop van een appartement.

Dhr. Verheggen  |  verkoper Waldeck Pyrmontstraat 3, Weert
Vanuit ervaringen uit het verleden hebben we bewust gekozen om juist niet met een van de in Weert allom bekende grotere makelaarskantoren in zee te gaan.
Pasklaar Wonen heeft bewezen dat het wel degelijk écht anders kan in makelaarsland: op een beschaafde manier zaken doen.
Geen mooie praatjes en / of virtuele beloftes, maar luisteren naar wensen, meedenken en adviseren in het aan- en verkoop traject, helder communiceren, maar bovenal een grondige kennis van de markt waar een reële en efficiënte aan- en verkoop strategie op afgestemd wordt.
En dat alles tegen een concurrerend tarief, zeker met de huidige actie ‘ik ga gratis mee als aankoopmakelaar’.
Aan te raden: Jazeker!

Dhr. P. Koolen  |  verkoper St. Jozefslaan 124, Weert
Via mijn ouders kwam ik ook bij Pasklaar terecht. In no time was mijn appartement verkocht, zonder op internet te hebben gestaan. Communicatie was correct en duidelijk, afspraken worden nagekomen. Wendy is eerlijk, ook al zou het in haar nadeel kunnen zijn. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en we zien elkaar nog steeds regelmatig, terecht meer dan een makelaar!

Mw. Swinkels en dhr. Miller  |  Verkopers Jan Steenhof 6, Weert
Wij hadden na een tegenvallende samenwerking met een andere verkoopmakelaar geen betere kunnen treffen dan Pasklaar Wonen of moet ik zeggen Wendy. Want Wendy = Pasklaar Wonen.

Wendy is recht door zee, persoonlijk betrokken en communiceert veel en vaak wat ik erg prettig vond. Eenmaal in een serieus verkoopproces neemt ze veel werk uit handen en regelt een soepele overdracht. Bijzonder vind ik ook de betrokkenheid in het vinden van een nieuwe plek voor mij. Ook hier ondersteunde ze mij door soms mijn ogen te openen maar ook goed naar mijn wensen te luisteren en daarnaar ondersteunend te handelen.
En dat allemaal tegen een zeer concurrerend en zeer klantvriendelijk tarief.

Wendy, bedankt we zullen je zeker aanbevelen bij anderen.

Fam. Vaessen  |  verkopers Beatrixlaan 12, Weert en aankopers Twijnderstraat, Weert
Wendy Pas is zeer deskundig, flexibel en klantvriendelijk.
Wij konden altijd bij haar terecht.
Ze heeft ons prima begeleid met de aankoop van ons appartement.
Een echte aanrader!
Uit ervaring zouden wij zeggen, kies een vrouwelijke makelaar, die hebben meer daden dan woorden.

Fam. Jacob-Peters  |  verkopers Molendijk 1, Weert
Met alle plezier kan ik Pasklaar wonen bij elke a.s. verhuizer aanbevelen. De bezieling van Wendy voor het makelaarswerk straalt van haar af zij doet dit met zoveel passie dat je hierin wordt meegenomen. Haar vakkennis als bouwkundige laat je in 3d zien wat er mogelijk kan met een aanpassing waar jezelf niet zo snel op zou komen. De ervaring met ons huis op de Molendijk in Weert is dat wij ons veel te grote huis hebben verkocht aan mensen die nu heel enthousiast bezig zijn met een verbouwing. Hiermee krijgt dit huis een heel nieuwe invulling en de waardering die het verdiend. Soms moet je door de bruine kozijnen heen kijken om de mogelijkheden te zien die kwalitatief degelijke materialen bieden. Wendy geeft je dit inkijkje en laat je de mogelijkheden van een goed huis zien. Zo is iedereen blij en vind je een passende woonomgeving die aan je wensen tegemoet komt voor elke fase in je leven. Pasklaar wonen, de naam zegt het al.

Mw. M. Hendrikx  |  verkoopster Molenveldstraat 81, Weert
Het contact met Wendy is uitstekend, ze is vriendelijk, deskundig en staat voor je klaar. Er wordt tijd voor je genomen en is heel makkelijk te bereiken via de app, telefoon en mail. Zowel bij de aankoop als bij de verkoop heeft ze ons super geholpen!

Mw. M. Van der Wouw  |  Verkoopster Doctor Poelsstraat 1, Weert
Mijn huis onlangs binnen 2 dagen verkocht door Pasklaar Wonen. Erg tevreden over de samenwerking. Wendy pakt door, is kritisch en geloofwaardig in dat wat ze doet en zegt. Ik had me geen betere makelaar kunnen wensen. Erg tevreden dus. Gezien de afstand van het huis dat verkocht moest worden en de plaats waar ik woon heb ik Wendy nog niet face to face mogen ontmoeten. (Gaat binnenkort wel gebeuren) Dit heeft bij mij geen enkel moment van twijfel of wantrouwen gegeven. Als ik er een cijfer aan zou kunnen geven dat wordt het een 9,5.

Fam. Pouwels  |  Verkopers Moeselplein 5, Weert
Wendy heeft ons erg goed geholpen met de verkoop van ons huis. Erg prettige samenwerking. Ze is een leuke, deskundige makelaar met een eerlijke blik. Positief en heel benaderbaar. We zouden haar aan iedereen aanbevelen! Ook bij de aankoop van ons nieuwe huis heeft ze ons goed geholpen met haar verbouwingsadvies.
Wendy bedankt!

Fam. Scheffers-Janssen  |  Verkopers Jan Steenhof 12, Weert
Pasklaar Wonen is terecht meer dan een makelaar! De goede voorbereiding met betrekking tot ons huis, het enthousiasme, spontaniteit en de openheid, dit alles sprak ons meteen aan tijdens ons kennismakingsgesprek. Ook werden onze wensen en voorkeuren meegenomen voor wat betreft de presentatie van ons huis. Daarnaast is de bouwkundige kennis en de mogelijkheid tot realistische visualisatie van toegevoegde waarde voor potentiële kopers. Pasklaar Wonen heeft voor het gehele traject een aanspreekpunt, soepele communicatie en snelle terugkoppeling na bezichtiging.
Wij ervaren dit alles als zeer prettig en professioneel.
Super!

Peggy en Bjorn  |  Verkopers Grasbroek 16, Weert
Via mijn zus kwam ik terecht bij Pasklaar Wonen. Zij heeft onlangs haar woning verkocht en voor aankoop van haar nieuwe woning nogal wat woningen bezichtigd. Ze gaf me als advies mijn huis te verkopen via Pasklaar Wonen. Tijdens de eerste afspraak was er meteen een klik en we hebben toen ook besloten ons huis bij Wendy Pas in de verkoop te zetten. Wendy neemt echt de tijd voor ons, geeft goede adviezen, is goed bereikbaar en voert met passie haar werk uit.

Jeroen en Bregje Jansen
Voor de aankoop van ons eerste huis hebben wij pasklaar wonen ingeschakeld. Aan Wendy hebben wij een zeer betrokken aankoopmakelaar gehad, die ons bij alle stappen voor het kopen van een woning zeer goed heeft begeleid. Dankzij haar bouwtechnische kennis kwamen er bij de bezichtiging een aantal dingen naar voren die hielpen bij de onderhandeling. Wendy heeft vervolgens namens ons zeer goed onderhandeld, waardoor ons eerste droomhuis werkelijkheid is geworden!