top of page

Samen op zoek

naar jouw droomwoning.

Het aankopen van een woning met Pasklaar Wonen is een verstandige keuze. Wij staan voor openheid, eerlijkheid en flexibiliteit, en deze waarden vormen de kern van onze dienstverlening. Wij hebben de expertise en ervaring om jou te begeleiden bij het aankoopproces, van het vinden van de perfecte woning tot het onderhandelen en afsluiten van de deal. Met onze betrokkenheid en professionele aanpak zorgen we ervoor dat jij de beste beslissingen maakt en met vertrouwen jouw droomwoning kunt verwerven.

AANKOPEN

Aankopen Pasklaar Wonen. Sleuteloverdracht.

In 5 stappen

succesvol aankopen?

ONZE AANPAK

Inventarisatie woonwensen.

01

We beginnen met een grondige inventarisatie van je woonwensen. Dit is o.a. gewenst woningtype, locatie, budget en andere essentiële criteria. Met deze informatie starten we de zoektocht naar je ideale woning .

Op zoek naar jouw droomwoning.

02

Het moment is aangebroken om actief op zoek te gaan naar een woning die perfect bij jou past en aan jouw wensenlijst voldoet. We houden nauw contact en zoeken samen naar geschikte woningen.

Bezichtigingen en evaluatie.

03

Zodra we een geschikte woning vinden, begeleiden we je tijdens de bezichtigingen. We bekijken de woning met een kritische en objectieve blik, waarbij we niet alleen letten op de bouwkundige staat, maar ook op recente verkopen in de buurt en relevante ontwikkelingen in de omgeving.

De aankoopstrategie.

04

Als je jouw droomhuis hebt gevonden, bespreken we de beste strategie voor de aankoop en voeren we de onderhandelingen namens jou. We begeleiden je ook door het administratief-juridische proces na de aankoop.

Betrokken tot de sleuteloverdracht.

05

We blijven betrokken tot het einde van het proces, inclusief de bouwkundige keuring en de inspectie van de woning voorafgaand aan de overdracht bij de notaris, om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

bottom of page